Kaj se dogaja z menoj?

March 8, 2018

Bila je nedelja in dan ni bil ravno bleščeč. Nekaj sva se kregala z mojim dragim, pes je bil siten in vreme je bilo preveč hladno.

 

Zvečer sem ležala na sedežni in se mimogrede pobožala po vratu. Zazdelo se mi je kot da imam neko bulico. Še enkrat grem s prsti čez in...res, imam nekaj na vratu! Hitro stečem v kopalnico. Pregledujem vrat, na katerem ni bilo videti nič, ko sem se pa s prsti dotaknila še enkrat, je bila še zmeraj tam. Malce sem se prestrašila, saj sem že tako "paničen tip" človeka.

Nekaj časa sem pozabila nanjo ampak mi ni dalo miru. Začela sem tipkati v internetni brskalnik: "bula na vratu", "vneta bezgavka zadaj na vratu", "povečana bezgavka na vratu brez bolečin",...

Ostala sem malo v šoku. Vsak zadetek, je prikazal nekaj negativnega, vsaj jaz sem to tako videla. Najbolj me je šokiral tale : "Prepoznavanje raka glave in vratu" in " 15 simptomov raka, ki jih ne smete spregledati!". 

Pričela sem brati vse od začetka, od forumov, do različnih člankov in naenkrat me je popadla slabost. Ko sem prebrala preko 30 spletnih objav, sem bila prepričana, da sem zbolela za limfomom. Vsi bolezenski znaki, ki so značilni za to, jih imam tudi jaz. Popadel me je strah, tesnoba, panika. Kaj sedaj? Kako naprej? Kaj naj naredim? To so bila vprašanja, ki so se postavljala medtem ko sem razmišljala, da je to konec mojega življenja. Ko sem povedala Gregorju, so bile njegove besede: "Ah, to ni nič". Meni se ni zdelo tako. Glede na prebrano sem imela že kar veliko bulico in strah v meni je rasel in rasel. Odločila sem se, da naslednji dan pokličem zdravnico. 

Komaj sem zaspala in že je bilo jutro. Kličem, kličem in noben se ne javi. Zato sem se odpravila kar naravnost v ordinacijo, kjer sem čakala dobro uro, da sem prišla na vrsto.

 

Se nadaljuje...

 

 

 

K.

Please reload

Recent Posts

April 15, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2017 by Cool kingdom. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now