Kako se pomiriti? Mogoče je treba zatežiti!

March 12, 2018

Ko sem prišla na vrsto, me zdravnica začudeno gleda. Povem ji, da imam otekel vrat in težko tudi požiram in jo prosim, da naj me da na kakšen dodaten pregled. 

Bila sem vsa iz sebe. Že dolgo me ni bilo tako strah in tega nisem mogla skriti niti pred njo. Videla je, da sem prestrašena in me na nek način poskušala umiriti vendar zaman. Ko me je vprašala zakaj sem tako v strahu, sem ji pojasnila še enkrat kaj vse sem prebrala na spletu. Od raznih forumov do člankov in mi je to tako prišlo v podzavest, da se nikakor ne morem otresti mislit na to. 

Najprej me je opozorila, da v primeru, da mi izda napotnico za ultrazvok vratu, bom morala čakati najmanj pol leta in se mi to nikakor ne izplača, saj bom na tak način še kaj zbolela. Zato sva se zmenili, da grem samoplačniško, saj bom tako najbolj hitro na vrsti in mirna oz. bom vedela pri čem sem. Pregledala mi je tudi kri za ščitnico in izdala napotnico za pregled mojega hrbta. 

Počutila sem se kot da hodim tja samo težit vendar sem se zavedala, da se gre za moje zdravje, za mojo prihodnost. 

 

Naročila sem se na UZ pregled. V roku treh dni, sem bila že na vrsti. V čakalnici nas je nekaj čakalo, večina nad 40 let. Počutila sem se tako nemočno, saj nisem vedela kaj me čaka. Ura je premikala kazalce in čas odhoda v ordinacijo se je vztrajno bližal. 

 

"Černe Karin? Na vrsti ste!"

 

 

Se nadaljuje...

 

 

 

K.

Please reload

Recent Posts

April 15, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2017 by Cool kingdom. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now