Zveza in korak naprej 💍

June 11, 2018

Sem ena tistih, ki sanjajo o družini, hiši, poroki, počitnicah. 

 

Prejšnji mesec, sva "praznovala" 5.obletnico najine zveze in si vzela čas samo za naju. Mia je bila vesela v varstvu, midva pa sva jo pihnila na slovensko obalo. Bilo je prelepo. Sama po dolgem času, brez skrbi, brez občutka, da moraš nekaj narediti "po pravilih". 

Sončen dan sva izkoristila do zadnjega. Najprej sva si privoščila kosilo v Izoli nato pa sva se sprehodila po kolesarski poti, ki pelje od Izole do Kopra. 

 

 

 

Sledil je še ogled filma v kinu in pijača v enem izmed barov v Kopru.

Pred odhodom domov, pa me je pričakalo najlepše presenečenje do sedaj. 

Vprašal me je tiste magične besede, ki jih želi slišati (skoraj) vsaka ženska. "

 

Bi se poročila z menoj?"  💍

 

Najbrž ne dvomite v moj odgovor. Od sreče sem jokala še dva dni kasneje. 

Bilo je tako spontano, nepričakovano in POPOLNO.

 

 

Zaroka je ena lepših stvari, ki se mi jih je zgodila v življenju. Takoj sem vsem želela povedati, da se bom poročila. Kot 12 letna deklica. Občutek, da nekomu toliko pomenim, da bi rad bil z menoj za vedno ...

 

Skupaj sva pet let in v tem času, vem da sem ga dovolj spoznala in da je on tisti, s katerim si želim biti celo življenje. Je moj prijatelj, partner, tata moji hčerki in najbolj poseben človek na svetu. 

 

Kdaj je sploh pravi čas za zaroko, poroko? Ali je prezgodaj? Ali sem siguren? In še veliko drugih vprašanj se ljudem podi po glavi.  💍

Nevem koliko ljudje dandanes dajo na to. Včasih je zaroka predstavljala neko naslednjo točko v zvezi s partnerjem. 

(Navadno) moški zaprosi žensko za roko, to ji da vedeti, da si želi biti z njo in da mu predstavlja nekaj več.

Pari se ne radi več toliko poročajo, saj menijo, da je to samo papir. Jaz pa sem drugačnega mnenja...

 

Poroka je zaobljuba, ki jo damo partnerju, da bomo z njim za vedno v dobrem in slabem. Papir pa je potrditev le tega. Seveda smo lahko v zvezi ravno tako in se nikjer ne dokazujemo, kako bomo "za vedno skupaj".

Pomembno je, da se s partnerjem razumemo, podpiramo, pogovarjamo in počnemo vse tisto pri čemer bo naša zveza trajala in trajala, a vendar ta dan, nam to ljubezen obeleži na prav poseben način in ostane nanj lep spomin. Čarobnost, občutki sreče, ljubezni in veselja. Zakaj pa ne? 

Nekateri pravijo, da je to potrata časa in denarja. Te ljudi vprašam: "Zakaj pa potem praznujemo rojstne dneve, valentinovo, božič, noč čarovnic itd. ... ? 

Slavje na poroki, je posvečeno vajini ljubezni in tja pridejo samo tisti, ki jih mi tam želimo. Kar mislim, da se kar razlikuje od "nujne" predbožične večerje, kjer smo "prisiljeni" sedeti za isto mizo z ljudmi, s katerimi ne želimo biti. No, pa saj veste, vsak ima svoje mnenje in razloge. Nekdo ne želi tega, drugi ne želi nečesa drugega in je proti nečemu. Ljudje smo si različni

 

Kaj je bil cel "point" te objave?

SKAČEM OD SREČE IN KOMAJ ČAKAM TA DAN, DA LAHKO URADNO ZABELEŽIVA, KAKO RADI SE IMAMO IN PREVZAMEM NJEGOV PRIIMEK! 😂

 

 

 

K.

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

April 15, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2017 by Cool kingdom. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now