Zdrav zajtrk

June 14, 2018

Ob poplavi različnih "zdravih" receptov na internetu, se res težko odločimo za enega. Ker za pripravo nekaterih porabimo več časa kot za kuhanje, se nam ponavadi niti ne ljubi pripravljati hrane. Zato najraje posežemo po hitro pripravljeni hrani (ki pa ni vedno dobra izbira).

 

Sedela sem na terasi, s pogledom na prečudovito naravo. Sonce je pripekalo in jutro se je počasi prevesalo v popoldan. Jaz pa še vedno nisem jedla ničesar. Malce sem prebrskala po internetu, da bi našla kakšen nov recept, saj sem resnično naveličana ene in iste hrane. 

Med vsemi, mi je v oči padel tale, ki vsebuje ovsene kosmiče. Jaz nisem ravno navdušena nad njimi, je pa toliko bolj, nad njimi navdušena Mia. 

 

Tale jed je odlična za začetek dneva ali pa mogoče tudi kot malica. In kljub temu, da ovsenih kosmičev ne maram preveč, so mi v tej jedi odlični.

 

 

Sestavine:

° ovseni kosmiči

° beljal

° rižev napitek

° banana

° temna riževa čokolada

Priprava:

50g ovsenih kosmičev, daš v 2dcl prej pogretega riževega napitka. Iz enega beljaka stepeš sneg in ga daš v ovsene kosmiče. To malce pokuhaš. 

Pretlačiš polovico banane in jo položiš v skledico. Čez daš maso iz ovsenih kosmičev in vanjo raztopiš en košček temne riževe čokolade (jaz jo kupim v Eurospin-u).

 

 

Dober tek!

 

 

 

 

K.

Please reload

Recent Posts

April 15, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2017 by Cool kingdom. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now