Eterična olja, skozi naše nosnice

June 29, 2018

Najbrž ste že vsi slišali za eterična olja. Največkrat so olja rastlinskega izvora in nam tako dajo v domu, občutek kot, da smo v naravi. Na nas delujejo blagodejno. Z vdihom nas lahko sprostijo, nam dajo občutek, da imamo več energije, nas osvežijo ali pa nam samo pričarajo umirjeno vzdušje.

 

Kot že veste, sem mamica 1,5 letni punčki in včasih se mi zdi, da si ne najdem ničesar kar bi me lahko sprostilo. Ja, velikokrat šivam, pišem, fotografiram, telovadim, grem sama v naravo ampak to le takrat, ko lahko. Ko je Mia v varstvu ali pa spi. Včasih se mi zdi, da si več dni zapored, ne privoščim nobene sprostitve. 

 

Ko sem zasledila izdelke Aromastick, sem vedela, da to moram preizkusiti. Kaj pa imam za izgubiti. Velikokrat sem kupila izdelke, ki niso imeli nobenega učinka, kot npr. kreme proti celulitu. Zakaj si ne bi privoščila še nekaj, kar je 100% naravno in ima blagodejen učinek.

V preizkus sem dobila inhalator Aromastick.

 

Moja izbira je bila inhalator Relax. V inhalatorju, so sivkino olje, vetiver olje in mandarinino olje. Vsi vemo, da olje sivke pomirja. Tisti, ki je nimamo doma in "nimamo časa" oz. se nam ne da ukvarjati s temi stvarmi, posežemo po že pripravljenih izdelkih, kot je inhalator Aromastick.

 

"Zavrti, vdihni, uživaj in se sprosti", je njihovo geslo. 

 

Seveda sem izdelek preizkusila in moram reči, da sem zadovoljna z njim. Nevem ali me res zrelaksira ali imam samo občutek, vendar mi ni žal. Vonj je magičen in sam vdih me pomiri. 

 

Ko smo v udobju našega doma, lahko prižgemo difuzor, ko pa smo naokrog, se lahko poslužimo inhalatorja, saj nam da takojšen občutek pomiritve. 

 

Na njihovi strani, najdete tudi druge inhalatorje z različnimi eteričnimi olji: refresh, calm, energy in balance.

 

 

 

K. 

Please reload

Recent Posts

April 15, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2017 by Cool kingdom. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now