Moje ideje in trenutki sreče

December 7, 2018

Živijo! Že veliko časa nisem objavila ničesar. Življenje teče tako hitro in vsak dan je napolnjen z različnimi dogodki, da dnevi kar bežijo mimo mene. Imam polno glavo idej, novih zagonov. 


Veliko misli, se nam čez dan sprehaja po naših glavah. Nekatere si zapomnemo, nekatere kar nekaj sekund za tem pozabimo. Ker vem, da nisem edina oz. so nekatere ženske tako zaposlene, da nimajo časa razmišljati o vsaki stvari 24 ur/dan, imam za vas en odličen predlog, ki je pravzaprav sestavljen iz: pisala in zvezka.

Prejela sem čudovito darilo, ki bi vam ga rada predstavila. 

Na sliki spodaj, lahko vidite zvezek. Ampak to ni kar navaden zvezek. To je knjiga v katero lahko zapišemo naše ideje. Saj veste kako to gre....
Npr.: Med kuhanjem, dobim idejo kako bi lahko izkoristili skupno družinsko nedeljo. V glavi si sestavim cel plan, nato pridrvijo otroci, kričijo: "Mama, mama!", pade nam nekaj iz rok, pes postopa in laja, telefon zvoni,... In naša ideja je spolzela mimo. S tem zvezkom, si lahko pomagamo tako, da si hitro vanj zapišemo naše ideje. To je s tem namenom ustvarila Bojana Ivanović. 

Kot je spodaj zapisano: " Vsako idejo, ki nas obišče, naj bo še tako majhna, si je vredno zapisati...Če imamo ideje zapisane, ne moremo pozabiti nanje; lahko jih uresničimo takrat, ko začutimo, da je pravi čas za to."

 

 

Knjiga je odličen pripomoček našemu hitremu tempu življenja in mislim, da bi ga morala imeti vsaka ženska. Ker je ravno prav velik, ga lahko imamo vedno in povsod s seboj v torbici.

 

Druga knjiga, ki bi vam jo želela predstaviti, je knjiga: MOJI TRENUTKI SREČE.

 

Kolikokrat na dan se zamislite in si rečete: "Srečna sem, da ... "? Najbrž ne prav velikokrat.

Postali smo takšni, da cenimo marsikaj, vendar nam je to že toliko v podzavesti, da enostavno pozabimo, da smo ravno zaradi tega tako srečni. Razmišljamo kako srečni bi bili, če bi se nam zgodilo nekaj, medtem pa stvari, ki nas osrečujejo ves čas krožijo okrog nas samih. 

Priporočam vam tale zvezek, ki je tako lepo oblikovan, da si vanj zapisujete vsakodnevne trenutke, ki so nam v veselje in nas osrečujejo. Ko boste pogledali zapise za nazaj, boste ugotovili kako veliko je teh trenutkov in kako premalo pozornosti jim namenimo. 

 

 

To ni reklama zato, da bi sedaj vsi pokupili te knjige ampak ozaveščanje, kako z izdelki, naših domačih ustvarjalcev, poskrbeti, da bomo pri sebi našli tisto kar imamo ampak "ne cenimo" oz. mu posvečamo premalo naše pozornosti. 
 

Meni sta tile dve knjigi resnično všeč, saj mi veliko pomagata pri vsakodnevnih dogodkih. Naučiš se lahko veliko in spoznaš kaj pravzaprav imaš in to iz svojih lastnih zapisov. 

 

 

 

Uživajte sončne, zimske dni!
K.

 

 

Please reload

Recent Posts

April 15, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2017 by Cool kingdom. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now