Chiara, moda in stil

March 18, 2019

Ko sem prvič slišala za Chiaro Ferragni, sem samo pogledala, češ kdo je pa to. Pobrskala sem po spletu in spoznala mlado damo, ki se je prebila na vrh modne scene z blogom iz leta 2009. 

 

 

 

Kljub temu, da se ne oblačim po zadnji modi in sledim modnim smernicam, me je njena podoba tako prevzela in presenetila. Njen nastop pred javnostjo je tako sproščen in prijazen. Rada spremljam njene objave in njeno pot kako se prebija naprej in naprej.

 

Leta 2012, je naredila tudi svoj Instagram profil, kjer lahko vidite kako se je od takrat njen feed spremenil. Tam lahko spremljate tudi objave iz njenega vsakdanjega življenja, ki si ga mi niti ne predstavljamo. Potovanja, gala prireditve, sestanki z vodilnimi v modni industriji, večerje, kosila in še in še bi lahko naštevali.

 

 

 

Chiara je začela iz 0. Njen blog pa je počasi začel pridobivati sledilce in bralce in tako je ta številka rasla in rasla. Njena strast do mode, se je tako spremenila do tega, da je postala director TBS.

 

Leta 2017 je postala #1 modni influencer na celem svetu. Od takrat pa številke samo še rastejo in Chiara ima tako danes na Instagramu 16,2m sledilcev.

 

Lani se je Chiara poročila s Fedez-om ( Italijanski pevec) in takrat je Chiara nosila obleko, katero so izdelovali kar 1600 ur. (!)  Si morate misliti? Nočem vedeti koliko bi morala jaz odšteti zanjo. 

 

 

Chiara in Fedez imata tudi prikupnega sinčka Leo-ta. Ki ima 11 mesecev.

Njegovo življenje, je že sedaj polno vsega. Mogoče pa preveč vsega?

 

 

 

 

Prav zanima me vaše mnenje o tem kako vpliva slava na ljudi, sploh na otroke.

Vesela bom vaših odgovorov.

 

 

 

K.

Please reload

Recent Posts

April 15, 2019

Please reload

Archive

Please reload

Tags

Please reload

©2017 by Cool kingdom. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now